APERITIUS DE NADAL (SHOWCOOKING)

Showcooking de Nadal per aprendre algunes idees d’aperitius per sorprendre aquestes festes amb unes propostes divertides i atrevides de mans de la cuinera calafellenca Mary Herrera del Petit Bistrô.
Gaudeix de la cuina en petit format en directe pas a pas:
  • El caramel de xistorra
  • Rosquilles de formatge i romaní
  • Braç de foie i xocolata
  • Cruixent de pop i arròs
  • Zamburinya amb alioli de llagostins

Aforament limitat a 50 pax. Gratuït. Imprescindible reserva prèvia.

INSCRIPCIÓ:

Places exhaurides

 

A càrrec de:

Terra i Taula
C/ Vilamar, 18 Local 2
43820 Calafell
info@terraitaula.cat


Terra i Taula és una unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Aquest grup l’integrem productors agroalimentaris i cuiners que treballem en la recerca de la màxima qualitat en els productes, elaboracions i serveis que oferim.

Entenem aquesta unió com a natural i necessària per preservar el gust i el futur dels productes de qualitat, al mateix temps que per contribuir des de la nostra comarca a treballar per la cultura gastronòmica de Catalunya.

La nostra unió la segellen valors com l’ètica, respecte, compromís, qualitat, l’esforç, l’idea de compartir i la professionalitat. 

Data

03 des. 2021
Expired!

Hora

19:00

Lloc

C.C. Montse Civit